Vil du vide mere – Hvorfor virker Kirsebærdynen?

En kirsebærsten består af en olieholdig kerne, med et luft lag inden i den hårde skal. Luftlaget i kirsebærstenen giver isolationen – hvilket gør den til et åndbart materiale som kan isolere, modtage og afgive fugt.

Kirsebærstenen afgiver en dybdegående varme, som trænger dybt ind i kroppens muskler og led. Da kirsebærstenene ligger løst inde i de kanalsyede poser, former de sig efter kroppen, og spreder en ensartet varme – en varme som besidder støttende og søvnstimulerende kvaliteter.

Ved varmebehandling kan de ønskede poser varmes op, på kun tre minutter i en mikrobølgeovn eller 15 minutter ved 150 grader i en almindelig ovn. Kirsebærdynen holder varmen i en times tid, og kommer aldrig under kropstemperatur, da den er varmeregulerende.

Kirsebærdynen kan kræve tilvænning – start med færre sten, og øg derefter mængden til det ønskede behov. Jo større vægt, jo mere Oxytocin udløses der. I kolde rum, anbefales der et ekstra tæppe under Kirsebærdynen, indtil den reguleres efter kropstemperaturen.

ex_03

ex_05

Kirsebærdynen leveres med 10kg kirsebærsten, så man individuelt kan regulere efter eget behov – 10kg er max vægt, vi dog anbefaler 4-5kg til børn.

Kirsebærdynen er videnskabeligt dokumenteret (Nydansk universitet) via et sammenligneligt produkt som har plastikkugler som indhold – Kirsebærdynen er udviklet i økologiske naturmaterialer og besidder samme egenskaber samt effekt.

Kirsebærdynen er naturprodukt med et minimalistisk Dansk design.

Ved vask af dynen – tag poserne ud og vask ved 60°

Alle poserne kan vaskes med kirsebærstene samt tørretumbles.

Dansk brugsanvisning medfølger.

Kirsebærdynen er Patenteret Trade Mark.

Mere om Oxytocin her

ex_04